Pjesëmarrësit 2017

Prishtina International Film Festival

PriFest is the biggest and most important film industry event in Kosovo. It emerged as a need to bring back and build the cinema culture which was lost during many years of repression and war.

PriFest is an opportunity to young filmmakers from Kosovo, who because of the visa regime have big limitation to travel freely in Europe and elsewhere, to meet filmmakers and experts from the region and Europe that visit the festival and increase their chances to network and coproduce their films. PriFest film program offer the audience every year newest films from Europe, Balkan and the world, with addition special programs that promote human rights, tolerance and acceptance for marginalized groups of society. It is the only festival in the Balkan that has a special program of films with the LGBT theme which is done in partnership with Outfest in Los Angeles. Besides films, the festival has a very good regional development platform that offers training, lectures, inspirational masterclasses from distinguished guests and other opportunities for filmmakers from Kosovo and the neighboring countries to benefit from. It is a great networking event for filmmakers from Kosovo, the region and Europe. To date PriFest was visited by Ms. Vanessa Redgrave (British Actress) who is also the President of our Honorary Board, Stephen Frears (British Director), Joshua Marston (American Director), Franco Nero (Italian Actor), Eva Orner (Australian producer), Gideon Burkhard (German actor), Samuel Maoz (Izraeli director), Danis Tanovic (Bosnian director), Velibor Topic (Bosnian actor), Jasmila Zbanic (Bosnian director), Mirjana Karanovic (Serbian actress) and other important guests. We like to think that PriFest is a true cultural diplomacy tool for a new country like Kosovo to present itself to the world in the best possible light. The slogan of the festival is Friendship. Forever.


Kontaktet:
www.prifest.org
https://www.facebook.com/prifest/
Video përmbledhje e përvojës së vitit të kaluar:
https://www.youtube.com/watch?v=OPyYosMuYsI - Video  

PriFest aplikacioni për bursa studimi: 
https://www.facebook.com/notes/prifilmfest/thirrja-p%C3%ABr-aplikim-n%C3%AB-prifestgreen-vazhdon/1394274263967910/  


PriFest aplikacioni për Green Film Project: https://www.facebook.com/notes/prifilmfest/thirrja-p%C3%ABr-aplikim-n%C3%AB-prifestgreen-vazhdon/1394274263967910/ 

QZhK Kontakt Info

Panairi Virtual i Karrierës

Për studentët dhe të diplomuarit, panairi do të jetë një mundësi e mirë që të komunikoni me pëfaqësuesit e institucioneve, kompanive dhe organizatave qe ofrojnë punë, punë praktike, kurse, trajnime, bursa, etj. Andaj, bëni CV-në dhe një letër motivuese të cilat mund t’i dorëzoni në biz form

Panairi Virtual i Karrierës

Për studentët dhe të diplomuarit, panairi do të jetë një mundësi e mirë që të komunikoni me pëfaqësuesit e institucioneve, kompanive dhe organizatave qe ofrojnë punë, punë praktike, kurse, trajnime, bursa, etj.

Andaj, bëni CV-në dhe një letër motivuese të cilat mund t’i dorëzoni në chat form

Kontakti

Tel:+381 38 248 925
Email: [email protected]
[email protected]
[email protected]
Website: pvk.uni-pr.edu

Rr. "George Bush", p.n.
10 000,
Prishtinë
Republika e Kosovës

Panairi i Karieres

Universiteti është institucion publik autonom i arsimit të lartë, që zhvillon arsimim akademik, kërkime shkencore, krijimtari artistike, këshillime profesionale dhe fusha të tjera të veprimtarive akademike. Universiteti ka këto qëllime: • Të veprojë si qendër institucionale dhe udhëheqëse për avancimin e dijes, ideve kreative dhe shkencës në sistemin e arsimit të lartë të Kosovës; • Të luajë rolin udhëheqës në zhvillimin e arsimit, shkencës, kulturës, shoqërisë dhe ekonomisë së Kosovës;