Pjesëmarrësit 2017

Smart Center

Smart center vjen me oferte per te gjithe studentet e UP-se me zbritje te konsiderueshme ne te gjitha kurset qe ofron kjo qender.

Super oferta verore po vjen ne Smart Center me ZBRITJE te medha.
Te gjitha kurset me zbritje.

Regjisrtrimet kane filluar dhe do te zgjasin deri me 05 Qershor.
VERA VJEN VETEM NJE HERE KAH DERA - ShfrytezoJE
=====================
Per me shume info ju lutem na vizitoni ne smart center. Cdo dite pune nga 11;00 - 19;00.

Adresa e Smart; Qendra ndodhet ne rrugen per breg te diellit nga semaforet te menza e studenteve, kthesa e pare majtas. Ne kete rruge ndodhet edhe ICK dhe ish CACTUS.

Testo nivelin e gjuhes angleze ketu; http://smartcenter-pr.com/
Regjistrohuni online;http://smartcenter-pr.com/regjistrohu/

Info; 044 839 045 | 049 658 680 | 044(049) 113 681 |
Viber: +377 44 839 045

 
--
SMART CENTER  
 
044 839 045 | 049 658 680 | 044(049) 113 681

QZhK Kontakt Info

Panairi Virtual i Karrierës

Për studentët dhe të diplomuarit, panairi do të jetë një mundësi e mirë që të komunikoni me pëfaqësuesit e institucioneve, kompanive dhe organizatave qe ofrojnë punë, punë praktike, kurse, trajnime, bursa, etj. Andaj, bëni CV-në dhe një letër motivuese të cilat mund t’i dorëzoni në biz form

Panairi Virtual i Karrierës

Për studentët dhe të diplomuarit, panairi do të jetë një mundësi e mirë që të komunikoni me pëfaqësuesit e institucioneve, kompanive dhe organizatave qe ofrojnë punë, punë praktike, kurse, trajnime, bursa, etj.

Andaj, bëni CV-në dhe një letër motivuese të cilat mund t’i dorëzoni në chat form

Kontakti

Tel:+381 38 248 925
Email: [email protected]
[email protected]
[email protected]
Website: pvk.uni-pr.edu

Rr. "George Bush", p.n.
10 000,
Prishtinë
Republika e Kosovës

Panairi i Karieres

Universiteti është institucion publik autonom i arsimit të lartë, që zhvillon arsimim akademik, kërkime shkencore, krijimtari artistike, këshillime profesionale dhe fusha të tjera të veprimtarive akademike. Universiteti ka këto qëllime: • Të veprojë si qendër institucionale dhe udhëheqëse për avancimin e dijes, ideve kreative dhe shkencës në sistemin e arsimit të lartë të Kosovës; • Të luajë rolin udhëheqës në zhvillimin e arsimit, shkencës, kulturës, shoqërisë dhe ekonomisë së Kosovës;