Pjesëmarrësit 2017

Biopak

Biopak SH.PK është verari i parë privat në KOSOVË i themeluar që nga viti 2002.

Veraria Biopak SH.PK është e vendosur në perëndim të qytetit të Rahovecit, Rahovec ndryshe njihet si kryeqyteti i vreshtarisë në rajon. Arkeologu ka gjetur një epitete nga shekulli i 1 pas Krishtit i gjetur në Rahovec, në të cilin është gdhendur me kështjellat e hardhisë së rrushit që dëshmon një traditë mijëvjeçare të kultivimit të rrushit në këto rajone.

Biopak është sponsor mbështetës i edicionit të 7-të të Panairi Virtual të Karrierës

 

KONTAKT

 

Bejtullah Haxhimurati

[email protected]

 

https://www.youtube.com/watch?v=u7TyX02mOHw

http://enologjia.com/biopak-sh-p-k/

https://web.facebook.com/pages/Biopak-Iliria/472052182906051?_rdc=1&_rdr

QZhK Kontakt Info

Panairi Virtual i Karrierës

Për studentët dhe të diplomuarit, panairi do të jetë një mundësi e mirë që të komunikoni me pëfaqësuesit e institucioneve, kompanive dhe organizatave qe ofrojnë punë, punë praktike, kurse, trajnime, bursa, etj. Andaj, bëni CV-në dhe një letër motivuese të cilat mund t’i dorëzoni në biz form

Panairi Virtual i Karrierës

Për studentët dhe të diplomuarit, panairi do të jetë një mundësi e mirë që të komunikoni me pëfaqësuesit e institucioneve, kompanive dhe organizatave qe ofrojnë punë, punë praktike, kurse, trajnime, bursa, etj.

Andaj, bëni CV-në dhe një letër motivuese të cilat mund t’i dorëzoni në chat form

Kontakti

Tel:+381 38 248 925
Email: [email protected]
[email protected]
[email protected]
Website: pvk.uni-pr.edu

Rr. "George Bush", p.n.
10 000,
Prishtinë
Republika e Kosovës

Panairi i Karieres

Universiteti është institucion publik autonom i arsimit të lartë, që zhvillon arsimim akademik, kërkime shkencore, krijimtari artistike, këshillime profesionale dhe fusha të tjera të veprimtarive akademike. Universiteti ka këto qëllime: • Të veprojë si qendër institucionale dhe udhëheqëse për avancimin e dijes, ideve kreative dhe shkencës në sistemin e arsimit të lartë të Kosovës; • Të luajë rolin udhëheqës në zhvillimin e arsimit, shkencës, kulturës, shoqërisë dhe ekonomisë së Kosovës;