Pjesëmarrësit 2017

GRAND decor

Kompania GRANDdecor funksionon prej shumë vitesh duke ofruar shërbime dhe produkte nga më të ndryshmet.

Organizimi dhe dekorimi i dasmave është një nga aktivitetet më të shpeshta të kompanisë, duke filluar nga të gjitha detajet që i duhen një dasme, qoftë ajo tradicionale apo më moderne. Klientët janë ata të cilët paraqesin dëshirat dhe kërkesat e tyre e që në GRANDdecor gjithnjë realizohen me sukses. Përveç organizimit dhe dekorimit të dasmave, GRANDdecor është e angazhuar në të gjitha eventet e tjera si ditëlindje, babyshower, përvjetorë kompanish të ndryshme, dekorime të të gjithave programve festive të televizioneve në Kosovë etj.

 

 

Kontakti

GRANDdecor

rr.Perandori Justinian 7

10000 Prishtinë

Tel: +38649223000 (viber)

Email: [email protected]

Facebook/Instagram/granddecor

QZhK Kontakt Info

Panairi Virtual i Karrierës

Për studentët dhe të diplomuarit, panairi do të jetë një mundësi e mirë që të komunikoni me pëfaqësuesit e institucioneve, kompanive dhe organizatave qe ofrojnë punë, punë praktike, kurse, trajnime, bursa, etj. Andaj, bëni CV-në dhe një letër motivuese të cilat mund t’i dorëzoni në biz form

Panairi Virtual i Karrierës

Për studentët dhe të diplomuarit, panairi do të jetë një mundësi e mirë që të komunikoni me pëfaqësuesit e institucioneve, kompanive dhe organizatave qe ofrojnë punë, punë praktike, kurse, trajnime, bursa, etj.

Andaj, bëni CV-në dhe një letër motivuese të cilat mund t’i dorëzoni në chat form

Kontakti

Tel:+381 38 248 925
Email: [email protected]
[email protected]
[email protected]
Website: pvk.uni-pr.edu

Rr. "George Bush", p.n.
10 000,
Prishtinë
Republika e Kosovës

Panairi i Karieres

Universiteti është institucion publik autonom i arsimit të lartë, që zhvillon arsimim akademik, kërkime shkencore, krijimtari artistike, këshillime profesionale dhe fusha të tjera të veprimtarive akademike. Universiteti ka këto qëllime: • Të veprojë si qendër institucionale dhe udhëheqëse për avancimin e dijes, ideve kreative dhe shkencës në sistemin e arsimit të lartë të Kosovës; • Të luajë rolin udhëheqës në zhvillimin e arsimit, shkencës, kulturës, shoqërisë dhe ekonomisë së Kosovës;