Pjesëmarrësit 2017

Korporata Meridian

Korporata Meridian tash e 25 vite në treg me mbi 600 të punësuar po konsiderohet si partner kyç në fushën e distribuimit duke pasur ne fokus sektorin e ushqimit dhe pijeve.

I gjithë ky sukses shumë vjeçar vjen falë strategjisë së qartë për zhvillim dhe një ekipi të përkushtuar duke diferencuar kështu Korporatën Meridian si lider në treg.

Korporata Meridian krenohet për të qenurit shembull në vendosjen dhe përfshirjen e praktikave më të mira të biznesit në të gjitha nivelet operative, duke sjellur përfitime dhe stabilitet në mjedisin ku veprojmë sot.

E nisur si biznes familjar sot korporata Meridian numëron mbi 600 të punësuar.

Buka Bakery është themeluar në maj 2002 dhe ka arrituer që për një kohë shumë të shkurtër të bëhet sinonim i cilësisë së lartë të bukës në Kosovë. Bazuar në receta dhe standarde gjermane, Buka Bakery ofron llollojshmëri pa aditiv me përmbajtje të shëndetshme dhe shumë të shijshme si: bukë, pjekurina dhe ëmbëlsira të ndryshme.

Meridian Express- rrjet i dyqaneve të lagjes, me 35 pika shitëse në gjithë teritorinë  e Kosovës ka për qëllim të dërgojë sa më afër konsumatorit ofertën më të mirë dhe më cilësore në treg. Tani me konceptin e ri të dyqaneve të inkuadruara me Meridian Kitchen & Buka Bakery vazhdon të diferencohet në treg për ofrimin e produketeve të freskëta, unike dhe një ambient që ofron një eksperience të këndshme gjatë blerjes.

Nëse dëshironi të bëheni kandidat për punë plotësoni aplikacionin për punë dhe do të kontaktoheni nga Departamenti i Burimeve Njerëzore sapo të konsideroheni si kandidat i përshtatshëm për ofertën e punës.


Korporata vazhdimisht kërkon individë të talentuar që janë të gatshëm të punojnë.


 

·         Sektorist\e – 20 pozita

·         Arkatare – 20 pozita

·         Menaxher marketi – 10 pozita

·         Ass. Menaxher marketi – 10 pozita

·         Kuzhinier – 10 pozita

·         Ass. Kuzhinier – 10 pozita

·         Shitese – 10 pozita

·         Kontabilist per shpenzime dhe asete – 1 pozite

·         Faturist\e – 2 pozita

·         Agjent i shitjes – 1 pozite

·         Punetor ne prodhim – 2 pozita

 

 

Kliko për të aplikuar:

http://www.meridianexpress.com/sq/Apliko-per-pun

Vizitoni http://www.meridian-ks.com/, http://www.meridianexpress.com, dhe http://www.bukabakery.com/,  për më shumë info rreth Meridian Corporation.


Personi kontaktues:


Abdylkerim Ratkoceri

t: +381 38 603 521   

[email protected]

 

 

Meridian Corporation

[email protected]

Blvd. Bill Clinton, Zona Industriale pn

Prishtine 10000 Kosove

Tel +381 (0) 38 603 521

Fax +381 (0) 38 603 525

Meridian Express

[email protected]

www.meridianexpress.com

Tel: +381 (0) 38 223 715,

Fax: +381 (0) 38 223 091

Buka Bakery

www.bukabakery.com

Tel +381 (0) 38 603 521

Fax +381 (0) 38 603 525

QZhK Kontakt Info

Panairi Virtual i Karrierës

Për studentët dhe të diplomuarit, panairi do të jetë një mundësi e mirë që të komunikoni me pëfaqësuesit e institucioneve, kompanive dhe organizatave qe ofrojnë punë, punë praktike, kurse, trajnime, bursa, etj. Andaj, bëni CV-në dhe një letër motivuese të cilat mund t’i dorëzoni në biz form

Panairi Virtual i Karrierës

Për studentët dhe të diplomuarit, panairi do të jetë një mundësi e mirë që të komunikoni me pëfaqësuesit e institucioneve, kompanive dhe organizatave qe ofrojnë punë, punë praktike, kurse, trajnime, bursa, etj.

Andaj, bëni CV-në dhe një letër motivuese të cilat mund t’i dorëzoni në chat form

Kontakti

Tel:+381 38 248 925
Email: [email protected]
[email protected]
[email protected]
Website: pvk.uni-pr.edu

Rr. "George Bush", p.n.
10 000,
Prishtinë
Republika e Kosovës

Panairi i Karieres

Universiteti është institucion publik autonom i arsimit të lartë, që zhvillon arsimim akademik, kërkime shkencore, krijimtari artistike, këshillime profesionale dhe fusha të tjera të veprimtarive akademike. Universiteti ka këto qëllime: • Të veprojë si qendër institucionale dhe udhëheqëse për avancimin e dijes, ideve kreative dhe shkencës në sistemin e arsimit të lartë të Kosovës; • Të luajë rolin udhëheqës në zhvillimin e arsimit, shkencës, kulturës, shoqërisë dhe ekonomisë së Kosovës;